P E R S B E R I C H T

Verliefd Nederland ontdekt Liefdesmailer

Een anonieme liefdesboodschap versturen naar een geheime liefde; Nederlandse internetters lusten er wel pap van. De Liefdesmailer op http://valentijn.zoek.nl loopt dan ook storm.

Het concept van de Liefdesmailer is simpel en effectief. Iemand verstuurt een anonieme mail via Valentijn.zoek.nl naar zijn of haar (geheime) liefde. De ontvanger van de Liefdesmail ontdekt pas wie de afzender is als hij of zij via de valentijnssite van Zoek.nl het mailadres van de geheime aanbidder invult. Als het goede adres is ingevuld ontstaat er een match en wordt de opgegeven geheime boodschap zichtbaar.

Win een reischeque
Zoek.nl heeft in samenwerking met Sunweb vliegreizen een prijs aan de Liefdesmailer verbonden. Onder alle deelnemers aan de Liefdesmailer wordt 20 februari een reischeque ter waarde van duizend gulden verloot.

Valentijn.zoek.nl biedt nog meer diensten voor een fantastische Valentijnsdag. Zo is het mogelijk in een paar klikken een romantisch gedicht te maken, een bericht achter te laten op de liefdesmuur, te berekenen of je voor je grote liefde gemaakt bent en te ontdekken of je een echte casanova bent.

http://valentijn.zoek.nl