SISWO/Instituut voor Maatschappijwetenschappen

8 februari 2000

De Burcht (het voormalige Vakbondsmuseum) organiseert in samenwerking met SISWO/Instituut voor Maatschappijwetenschappen op donderdag 8 februari een symposium over `De Lifestyle van jongeren onder de dertig'.

Welke toekomstverwachtingen hebben jongeren, welke kansen? Zijn jongeren gericht op een toekomst waarin een ieder individu zijn eigen weg gaat en geen boodschap heeft aan `de samenleving'? Hoe is het gesteld met de participatie en integratie van allochtone jongeren? Hoe staan zij in het leven? Over dit thema zullen inleidingen gehouden worden door:

Arjan Dieleman, wetenschappelijk medewerker aan de Open Universiteit, Paul Sikkema, onderzoekersdirecteur bureau Interview-NFF en directeur van reclamebureau Combap. Daarna volgt een discussie onder voorzitterschap van Jan Latten, demograaf en socioloog bij het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Locatie: de grote zaal van De Burcht (Vakbondsmuseum), Henri Polaklaan 9, Amsterdam.

Tijd: 16.00 - 17.30 uur.

Kosten: f 95,-

Voor meer informatie en wijze van inschrijving kunt u contact opnemen met Marycke Borghardt van SISWO (tel: 020 5270529; e-mail: borghardt@siswo.uva.nl