Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 8-02-2001
Mediaberichten 8 februari (laatste berichten)

Venray vernielers bekend

VENRAY De politie heeft vijf jongens (tussen de 14 en 16 jaar) uit Venray verhoord die bekend hebben op 12 januari in Oostrum 3 autos te hebben vernield. Na gesprekken met de ouders zullen de benadeelden schadeloos worden gesteld en worden de jeugdige vandalen doorverwezen naar Halt.

Oostrum vernielers bekend

OOSTRUM De politie heeft 11 jongens (tussen de 14 en 16 jaar) uit Venray verhoord die bekend hebben op 21 januari bij het station in Oostrum verschillende fietsen en informatieborden te hebben vernield. De jongens mochten niet binnen in een soos in Boxmeer, kwamen kwaad met de trein terug en koelden hun woede op het station. Zij zijn allemaal doorverwezen naar Halt.

Reuver snelheidscontrole

REUVER Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg heeft de politie donderdagmiddag 30 automobilisten bekeurd die harder reden dan 50 km/u. Van de 313 voorbijgangers was de hoogste snelheid 69 km/u.

Venlo drugszaak

VENLO Donderdagmorgen heeft de politie in 5 woningen in Venlo-zuid een onderzoek gedaan naar de aanwezigheid van hennepkwekerijen. Daarbij is slechts op 1 plaats, in een woning aan de Tegelseweg, een kwekerij gevonden. Daar zijn 372 hennepplanten gevonden, 23 assimilatielampen, 5 koolstoffilters, 10 kanaalafvoermotoren en 353 plantenbakken. Dat alles is in beslaggenomen. Twee verdachten, een 40-jarige man uit Blerick en een 48-jarige man uit Venlo zijn aangehouden en verhoord. Na het opmaken van een proces-verbaal zijn zij heengezonden.