url: http://www.oosterhout.nl/pers/persber.php3?x=83 Arnold zegt: Gem Oosterhout persb - index Titelbalk gaf: Persberichten Oosterhout Afzender is:

Gemeente Oosterhout

Wijziging telefonische bereikbaarheid en openstelling tijdens avonduren stadhuis

In het kader van de versoberingen die de gemeente Oosterhout op dit moment ondergaat, wordt de bezetting van de receptie in tijd enigszins teruggebracht. Dat heeft ook gevolgen voor de telefonische bereikbaarheid van het stadhuis via het algemene nummer 48 99 11. Was de receptie voorheen te bereiken van acht uur s morgens tot zes uur s avonds, vanaf maandag 5 februari geldt de volgende bereikbaarheid: maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.30 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de toegankelijkheid van het stadhuis in de avonduren. Het stadhuis zal s avonds na 21.00 uur niet meer toegankelijk zijn. De avonden waarop raadsvergaderingen worden gehouden, zijn hierop een uitzondering. Het stadhuis verlaten na 21.00 uur kan alleen nog via de zijdeur.

De gemeente zal bij de organisatie van eigen bijeenkomsten rekening houden met deze tijden. Belangstellenden die een commissievergadering willen bijwonen, doen er evenwel verstandig aan voor 21.00 uur aanwezig te zijn. Personen die daarover vragen hebben, kunnen contact opnemen met de secretaris van de desbetreffende commissie.

Oosterhout, 8 februari 2001