E-Commerce Standaard Bouw


Actueel nieuws

Duimbreed

Isobouw Systems bv is klaar voor EDI

Sinds december vorig jaar is IsoBouw volledig ingericht om op basis van EDI communicatie met de afnemer te communiceren. Zij wil op deze manier het proces van bestellen en afhandelen van orders efficiënter laten verlopen. Door het communiceren op basis van vollediger informatie wordt de kans op fouten minder.

In december heeft E-Commerce Standaard Bouw de laatste tests uitgevoerd. Aan de hand hiervan zijn zowel de productgegevens als de order en de factuur akkoord bevonden. De digitale productcatalogus is voor alle afnemers beschikbaar en op basis hiervan kunnen de orders van handelsbedrijven elektronisch ontvangen worden. De elektronische bestellingen zijn rechtstreeks gekoppeld aan het interne administratieve systeem. De elektronische factuur kan elektronisch aangemaakt en verzonden worden op basis van aanwezige informatie.
IsoBouw streeft ernaar dat het aantal elektronische orders dat ontvangen wordt snel toeneemt. IsoBouw roept hierbij dan ook haar afnemers op om elektronisch berichten uit te wisselen en om op basis hiervan een nog betere relatie aan te gaan (