Nieuws
Feestelijk natafelen op Bourgondische wijze
Wilt u nog even gezellig nagenieten van alle gastronomische indrukken
die u tijdens het Proefschrift Wine & Food Festival hebt opgedaan, dan
vormt de het maal in Hudsons Terrace & Restaurant daartoe de ideale
gelegenheid.
Samen met de organisatoren, gasten en standhouders kunt u hier in
ongedwongen sfeer genieten van een heerlijk 2-gangenmaal van Executive
Chef Bob Groen, bestaande uit:
- Lichte salade van huisgerookte zalm en gemarineerde gambas
- Borst van fazant geserveerd op gekarameliseerde zuurkool, waarbij
een gekonfijt boutje en een saus van grove mosterd
- koffie met huisgemaakte bonbons en een glaasje port toe
De gerechten zullen worden begeleid door een groot aantal van de
wijnen die deze dag geschonken en geproefd zijn, eventueel aangevuld
met andere wijnen.
De gerechten worden direct na afloop van het programma geserveerd,
vanaf circa 18:00 uur. De kosten bedragen f 65,= per persoon.
U kunt voor deze Bourgondische afsluiting reserveren bij het Golden
Tulip Barbizon Palace. Contactpersoon is Margreet Doets, zij is
tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer
020 55 64 444.
Copyright © 1996-2001 Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum