Productschap Wijn

Nieuws

Feestelijk natafelen op Bourgondische wijze

Wilt u nog even gezellig nagenieten van alle gastronomische indrukken die u tijdens het Proefschrift Wine & Food Festival hebt opgedaan, dan vormt de het maal in Hudsons Terrace & Restaurant daartoe de ideale gelegenheid.
Samen met de organisatoren, gasten en standhouders kunt u hier in ongedwongen sfeer genieten van een heerlijk 2-gangenmaal van Executive Chef Bob Groen, bestaande uit:

- Lichte salade van huisgerookte zalm en gemarineerde gambas
- Borst van fazant geserveerd op gekarameliseerde zuurkool, waarbij een gekonfijt boutje en een saus van grove mosterd
- koffie met huisgemaakte bonbons en een glaasje port toe De gerechten zullen worden begeleid door een groot aantal van de wijnen die deze dag geschonken en geproefd zijn, eventueel aangevuld met andere wijnen.

De gerechten worden direct na afloop van het programma geserveerd, vanaf circa 18:00 uur. De kosten bedragen f 65,= per persoon. U kunt voor deze Bourgondische afsluiting reserveren bij het Golden Tulip Barbizon Palace. Contactpersoon is Margreet Doets, zij is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 020 55 64 444.


Copyright © 1996-2001 Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum