Persbericht

Staffware stimuleert e-business industriestandaarden

Alkmaar, februari 2001 - - Staffware, toonaangevend in business process automatisering, heeft aangekondigd dat zij gaat deelnemen aan het Business Process Management Initiative (BPMI). Eveneens gaat Staffware participeren in het Universal Description, Discovery and Integration Project (UDDI). Beide organisaties zijn vooraanstaande spelers in de ontwikkeling van open standaarden voor de e-businessindustrie.

Business Process Management Initiative (BPMI)
Het BPMI richt zich op het creëren van een open specificatie voor 'e-business process management'. De doelstelling is de promotie en verdere ontwikkeling van het gebruik van business process management door standaarden vast te stellen voor procesontwerp, -ontwikkeling, -uitvoering, -onderhoud en
-optimalisatie.

Universal Description, Discovery and Integration Project (UDDI) Het UDDI definieert een reeks specificaties voor een beter gebruik van business-to-business en handelsverkeer over het internet door organisaties. Het omschrijft hoe organisaties hun bedrijfsapplicaties kunnen inzetten als webdiensten. Volgens de Gartner Group zal deze directe integratie van applicaties via het internet het komende decennium een belangrijke rol spelen in de verandering van bedrijven en hun werkwijze.

'Staffware is al jaren de pionier in de business process automatiseringsoftware. We nemen actief deel aan organisaties die zich bezighouden met het bepalen van industriestandaarden, zoals de Workflow Management Coalition (WfMC). De ontwikkeling van open standaarden is de sleutel tot de voortdurende groei en het succes van deze technologie. Staffware neemt graag deel aan gelijkgezinde initiatieven om open standaarden voor het beheren van bedrijfskritische processen over het internet te ontwikkelen en vast te stellen', stelt Jon Pyke, Chief Technology Officer bij Staffware.

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5120728, http://www.staffware.com

Over BPMI
Het Business Process Management Initiative is een non-profit organisatie. Het stelt bedrijven in staat om bedrijfsprocessen te ontwikkelen en in te zetten die meerdere applicaties en business partners beslaan - achter de firewall en over het internet. De missie van BPMI is het promoten en ontwikkelen van het gebruik van business process management door standaarden vast te stellen voor procesontwerp, -ontwikkeling, -uitvoering, -onderhoud en -optimalisatie. BPMI ontwikkelt open specificaties, helpt IT-leveranciers met het in de markt zetten van hun implementaties en biedt ondersteuning aan organisaties die business process management technologieën gebruiken.

Over UDDI
De standaard van Universal Description, Discovery and Integration (UDDI) biedt een platformonafhankelijk, open raamwerk om met behulp van internet diensten te beschrijven, businesses te ontdekken en bedrijfsdiensten te integreren. UDDI is het eerste industrieoverschrijdende initiatief dat wordt geleid door platform- en software- leveranciers, marktoperators en leidende e-businessbedrijven. Tezamen vormen zij de katalysator voor een snelle ontwikkeling van de UDDI-standaard. De UDDI-standaard profiteert van WorldWide Web Consortium (W3C)- en Internet Engineering Task Force (IETF)-standaarden, zoals xml, http en domeinnaamsysteem protocollen. Door de UDDI-standaard kunnen organisaties elkaar snel vinden en eenvoudig en krachtig met elkaar zaken doen met behulp van de applicaties die zij prefereren.

Over Staffware
Staffware is de grondlegger van de business process automatisering. De organisatie is uitgegroeid tot marktleider op dit gebied en is gespecialiseerd in workflow automatisering software. De Staffware-software automatiseert, beheert en stroomlijnt de bedrijfsprocessen binnen organisaties volledig. Momenteel zijn er meer dan een miljoen officiële Staffware-gebruikers wereldwijd in het bank- en verzekeringswezen, de telecom, nutsvoorziening en overheid. De organisatie heeft - verdeeld over verschillende vestigingen in zestien landen - meer dan 400 medewerkers. Mede door de ondersteuning van een uitgebreid partnernetwerk bestrijkt Staffware wereldwijd de belangrijkste business regio's.
Staffware richtte in februari 2000 haar Staffware eProcess divisie op die het voor organisaties mogelijk maakt om hun bedrijfsprocessen te automatiseren en tegelijkertijd de kracht van het Internet aan te wenden voor hun eigen business. Naar verwachting zijn er in 2010 ruim een miljard internetgebruikers. Deze verwachte groei onderstreept het belang van het Internet als essentieel, centraal element in de e-businessstrategie van elke organisatie. Staffware heeft enkele specifieke applicatiegebieden gedefinieerd die profijt kunnen hebben van een procesgerichte aanpak, waaronder Supply Chain Management, eCustomer Relationship Management, Straight Through Processing, eProcurement, eBanking en Mobile Commerce. Staffware eProcess breidt de automatisering van bedrijfsprocessen uit van interne applicaties naar procesgestuurde applicaties over het Internet. Staffware eProcess maakt gebruik van de expertise van Staffware en haar partners om organisaties de mogelijkheid te geven een omgeving voor virtuele handel te creëren voor hun klanten, leveranciers en tussenpersonen. In samenwerking met haar partners levert Staffware haar klanten een totaaldienstenpakket om te garanderen dat er applicaties worden ontworpen en ontwikkeld die de best mogelijke oplossingen bieden. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com.

Redactionele informatie: Pb0401 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Tel.: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661. E-mail: prinflux@cs.com


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PRInflux@cs.com Http://www.Influx-pr.com