Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Voorontwerp-bestemmingsplan "Staatsbos Floriade, 1e herziening (ged.)"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken het volgende bekend. Tengevolge van de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State d.d. 1 september 2000, nr 199900754/1, verzonden 21 september 2000, waarbij, vanwege de eerdere gedeeltelijke vernietiging door de Afdeling van het besluit van gedeputeerde staten van Noord-Holland inzake de vaststelling van hogere grenswaarden (op basis van de Wet geluidhinder) in verband met de N22, onder meer goedkeuring is onthouden aan de bestemming van het binnen het bestemmingsplan "Staatbos Floriade" gelegen gedeelte van het viaduct van de N22 over de N201 en aansluitend weggedeelte (ca. 180 m), dient een partiële herziening van dit bestemmingsplan te worden voorbereid.

Op 5 december 2000 hebben gedeputeerde staten van Noord-Holland een nieuw besluit genomen tot vaststelling van hogere grenswaarden. Dit besluit maakt het mogelijk een formele reparatie tot stand te brengen van de eerder genoemde planologische regeling. De bestemmingsplanherziening heeft derhalve niet tot doel enige planologische wijziging te brengen in het inmiddels op basis van een onherroepelijke bouwvergunning en vigerend bestemmingsplan tot stand gebrachte viaduct en aansluitend weggedeelte.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt in het kader van de wettelijke inspraakprocedure vanaf 12 februari tot en met 12 maart ter inzage bij het informatiecentrum in de centrale hal van het raadhuis, ingang Raadhuisplein 1, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het ligt daar bovendien gedurende de avondopenstelling op dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur. Indien gedurende de avondopenstelling een toelichting wenselijk is, dient u vooraf een afspraak te maken via telnr. 023 - 5676073.

Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het voorontwerpbestemmingsplan (in het kader van de inspraakprocedure) kunnen tijdens de periode van terinzageligging worden ingediend bij de Dienst Ruimte Wonen en Economie, postbus 147, 2130 AC te Hoofddorp.

Hoofddorp, 9 februari 2001

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen