MM Ventures investeert in on-line dienstverlener XpertBuyer

Utrecht - Afgelopen donderdag hebben MM Ventures en online inkoopdienstverlener XpertBuyer een investeringsovereenkomst getekend. XpertBuyer is online inkoop-coach voor het MKB en heeft als doel om via Internet ondernemers te helpen bij het maken van de juiste inkoopbeslissingen. Kopers worden gratis, snel en doeltreffend geholpen bij het definiëren van hun individuele behoefte aan een product of dienst. XpertBuyer richt zich op complexere producten en diensten, die veelal pas na het aanbieden en accepteren van een offerte geleverd worden, zoals: kopieerapparaten, bedrijfsverzekeringen, handelsdrukwerk, bedrijfshuisvesting, enz.

"Met MM Ventures halen we niet alleen een financier binnen maar ook een sterke partner met een goed track record in de E-business scene", zegt Nicole Malherbe CEO van XpertBuyer. "Dankzij het vertrouwen van een partij als MM Ventures kan verder worden gewerkt aan het uitbouwen van een serieuze dienst op Internet, los van de hype en weg van de heersende scepsis", voegt Nicole Malherbe verder toe.

De ondernemer kan gebruik maken van XpertBuyer via .xpertbuyer.nl maar ook via de vooraanstaande B2B-portals in Nederland als: OndernemendNederland.nl en ZiBB.nl.

Noot voor redactie,