Afzender: martijn@trendy.nl

Contactpersoon: Martijn van Lieshout

Begin de dag met een lach!

Datum: 13-02-2001

Begin de dag met een lach
Enschede, 13 februari 2001

Een regenachtige maandagmorgen, 7 uur; tijd om op te staan en aan het werk te gaan. Niet echt een tafereel om vrolijk van te worden. Om de dag een beetje leefbaarder te maken heeft Mobile Fun aan haar website www.trendy.nl een dienst gekoppeld die de gebruiker elke ochtend een lach op het gezicht brengt. Oprichters Baris Efe en Martijn van Lieshout: "We hebben zelf zo'n hekel aan die ochtenden, waarom zouden we niet gelijk beginnen met een smile op ons gezicht die we er niet meer afkrijgen, dat ziet ook een stuk beter uit voor de mensen die we op straat tegenkomen. Een lach werkt aanstekelijk, weet je. Vandaar dat we iedereen 's ochtends van een leuke mop wilden voorzien".

Trendy.nl biedt de gebruiker op dit moment nog slechts moppen op hun mobiele telefoon. Dit dienstenpakket zal in de nabije toekomst snel worden uitgebreid. "We willen eerst even kijken of het goed aanslaat, maar we hebben zeker ontzettend leuke en vernieuwende ideeën", aldus de oprichters. De huidige diensten kunnen zeer nauwkeurig worden geconfigureerd. Je kunt je mop niet alleen 's ochtends ontvangen, maar kiezen uit elk uur van de dag waarop je wilt lachen. Voor de toekomstige diensten zal dit ook gelden. En via de internetpagina kan de gebruiker zijn of haar profiel heel eenvoudig weer wijzigen. Baris Efe:"We zijn voor duidelijkheid, eenvoud en een goede werking. Een mop op een tijd waarop je hem niet wilt, is geen mop. De slotkoers van de beurs is toch ook niks meer waard om acht uur 's avonds?"

Er zijn meerdere diensten, vergelijkbaar met Trendy.nl, maar dat hoeft volgens de oprichters geen probleem te zijn. "Op dit moment willen we nog niet concurreren met onze nieuwe ideeën, maar onze visie weergeven op hoe zo'n dienst zou moeten werken. We vragen onze gebruikers constant hun ideeën en wensen kenbaar te maken, zodat we constant kunnen innoveren en ons dienstenpakket kunnen afstemmen op de gebruiker." Een dienst die dus gebruik maakt van de ideeën van haar gebruikers. "Maar", zo lachen de oprichters, "we hebben zelf ook nog een hele hoop ideeën en plannen, waar we Nederland mee kunnen verbazen...”

//////////EINDE PERSBERICHT//////////

Mobile Fun / Trendy.nl V.O.F.

Calslaan 2B-42

7522MA

Enschede

Telefoon: 0622548190