Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 13-02-2001 Persbericht district Aa & Dommel

VRACHTAUTOCHAUFFEUR GEWOND BIJ ONGEVAL,

In de nacht van maandag op dinsdag is een 33-jarige Britse vrachtautochauffeur gewond geraakt. De man reed met zijn truck met oplegger over de N65 onder Vught. Door nog onbekende oorzaak raakt de chauffeur met zijn combinatie van de weg. Met veel moeite lukte het de man de auto terug de rijbaan op te krijgen. Bij die manoeuvre kantelde de combinatie echter. De chauffeur is met ernstig nekletsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch, waar hij is opgenomen. Een rijstrook van de N65 in de richting Tilburg is vier uur afgesloten geweest voor bergingswerkzaamheden. De oplegger was geladen met 30 ton vlees.

LEKKE WATERLEIDING, Haaren

Dinsdagmorgen rond 06.30 uur is er een lek ontstaan in hoofdwaterleiding onder de Driehoeven in Haaren. Hierdoor ontstond een gat in de weg. Een passerende automobilist kwam met zijn auto in het gat terecht. De auto van deze onfortuinlijke man is uit het gat getakeld.

COMPUTER GESTOLEN, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Staarten in Boxtel. Een ruit van het bedrijf werd vernield. Vanuit een kantoorruimte werden een computer en een printer gestolen.

AUTO GESTOLEN, Liempde

Maandagavond is vanaf de Dorpsstraat in Liempde een grijze Renault Scenic gestolen. Later in de nacht werd de auto uitgebrand teruggevonden in Helmond.