Provincie Drenthe

GS-besluitenlijst d.d. 13 februari 2001



Nummer Openbaar Onderwerp Advies Beslissing GS
6.2/RW Ja Vragen ex artikel 29 van het Reglement van orde; vestiging permanent asielzoekerscentrum Hoogeveen. Instemmen met de conceptbrief. Conform.
6.3/RW Ja Verklaring van geen bezwaar ex artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO)/artikel 50, vijfde lid, van de Woningwet; bouw natweeraccommodatie Sprookjeshof Zuidlaren.
1. De verklaring van geen bezwaar afgeven.
2. Burgemeester en wethouders van Tynaarlo meedelen dat gedeputeerde staten zich kunnen verenigen met hun weerlegging van de bedenkingen.

Conform.
6.5/RW Ja Uitspraak Raad van State over Bestemmingsplan Parkwijk Achter 't Hout; gemeente Noordenveld.

1. Kennisnemen van de uitspraak.

2. Uitkomst intern beraad gemeente Noordenveld afwachten.
3. Proceskosten en griffierechten aan appellant betalen.

Conform.
6.8/Kab Ja Vragen ex artikel 29 van het Reglement van orde; criminaliteit onder asielzoekers. Instemmen met de conceptbrief. Conform.
6.11/RW Ja Verklaring van geen bezwaar Wet voorkeursrecht gemeenten; gemeente Borger-Odoorn. Verklaring van geen bezwaar afgeven. Conform. 6.13/Ec Ja Financiële verantwoording LEADER+pro-gramma.
1. De financiële verantwoordelijkheid voor projecten in Groningen bij de provincie Groningen leggen.

2. De financiële verantwoordelijkheid voor projecten in Drenthe bij de provincie Drenthe leggen

3. De financiële verantwoordelijkheid voor projecten in Fryslân bij de provincie Fryslân leggen.

4. De financiële verantwoordelijkheid voor projecten in twee provincies leggen naar rato van de per provincie toegekende subsidie.

5. Indien de omvang van een subsidie per gebied niet expliciet is vast te stellen, een accountant om een bindend advies vragen.

Conform.

6.17/Kompas Ja Emslandlinie. Instemmen met bijgevoegd ontwerpstatenstuk waarin Drents aandeel in NL-bijdrage aan de A31 wordt geregeld. Conform.

Akkoordstukken

Geen opmerkingen.

Mededelingen

Geen.