Gemeente Eindhoven

Persbericht: 5 februari 2001

Op dinsdag 13 februari

Inspraakavond uitgangspunten Vredeoord

Op dinsdag 13 februari vindt een inspraakavond plaats over de uitgangspunten die moeten worden opgesteld voor de wijziging van het bestemmingsplan Vredeoord. Deze inspraakavond wordt gehouden in wijkcentrum Woensel West aan de Wattstraat 70. Aanvang is 20.00 uur.

Op dit moment is de gemeente Eindhoven bezig met het voorbereiden van het bestemmingsplan Vredeoord. Dit bestemmingsplan is er op gericht om in de toekomst nieuwe bebouwing mogelijk te maken op het terrein waarop onder meer Philips Nederland en Origin zijn gevestigd. Het gaat om het terrein dat wordt omsloten door de Boschdijk, Vredeoord, Groenewoudseweg en Pieter Zeemanstraat.

Om dit nieuwe bestemmingsplan te kunnen ontwikkelen moeten eerst de zogeheten stedenbouwkundige uitgangspunten worden goedgekeurd. Deze uitgangspunten liggen tot en met 28 februari ter inzage voor de inspraak. Hierop kan men schriftelijk reageren. Daarnaast zullen de uitgangspunten worden toegelicht tijdens de inspraakavond waar men ook mondeling kan inspreken.

De uitgangspunten liggen van 1 tot en met 28 februari tijdens kantooruren ter inzage op de vierde verdieping bij de sector Bouw- en Woningtoezicht van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer aan het Frederik van Eedenplein 1. Daarnaast kan men ze ook inzien op het stadsdeelkantoor Woensel Zuid aan de Kronehoefstraat 19 en in het gemeentelijk informatiecentrum in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10. Meningen over deze uitgangspunten kunnen tot 28 februari a.s. schriftelijk kenbaar worden gemaakt bij de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, Postbus 998, 5600 AZ Eindhoven en tijdens de inspraakavond op 13 februari a.s.