Rotterdam, 22 januari 2001

PERSBERICHT

EXTRATAINMENT.COM CEO CURT ROTH SPREKER OP WIRELESS INTERNET JAPAN

ExtraTainment.com CEO Curt Roth spreekt op het 2nd International Wireless Internet Japan congres, in het Century Hyatt in Tokio, Japan. Roth spreekt op woensdag 14 februari om 4 uur 's middags lokale tijd.

Zijn presentatie is getiteld "Meeting the Challenges for a Content Provider of Delivering Entertainment Services on a Wireless Network". Aan bod komen onder andere: de mogelijkheden die mobiele netwerken bieden aan streaming cartoons, het bepalen van het soort content waarnaar vraag zal gaan ontstaan, de invloed van streaming media zoals cartoons en films op mobiele netwerken en spelletjes en entertainment als publiekslokkers.

Wireless Internet Japan 2001 zal de nadruk leggen op de belangrijkste namen achter het succes van i-Mode en andere mobiele internet toepassingen in Japan. De brede acceptatie van deze toepassingen door de consument hebben ervoor gezorgd dat Japan een van de belangrijkste landen is op het gebied van innovatie en ontwikkeling van mobiel internet. Het Nederlandse online entertainmentbedrijf ExtraTainment.com is een van de weinige niet-Japanse bedrijven die voor het congres zijn uitgenodigd.

Het 2nd International Wireless Internet Japan congres vindt plaats op woensdag 14 en donderdag 15 februari 2001 in het Century Hyatt in Tokio. Het evenement wordt georganiseerd door IBC Asia Ltd. Voor meer informatie over het 2nd International Wireless Internet Japan conference, zie: http://www.ibc-asia.com/wij.htm

ExtraTainment.com is genomineerd voor de BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) Interactive Entertainment Award. Het is de winnaar van de Cool Site of the Month Award en is genomineerd voor de Cool Site of the Year Award 2000.

ExtraTainment.com brengt op zijn website dagelijks nieuwe cartoons, games en entertainment. Naast internet richt ExtraTainment.com zich op de mobiele markt en levert het content voor WAP, 3G (UMTS; Universal Mobile Telecommunications System) en Palmtops, zoals Pocket PC's. ExtraTainment.com is te vinden op: Internet http://www.extratainment.com WAP www.waptoons.com


Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mijke Niks, manager public relations, via telefoonnummer 010 4390200 of via e-mail mijke@extratainment.com.

De complete presentatie is direct na het congres te vinden op: http://www.extratainment.com/congresses.html

Voor beeldmateriaal en downloads van ExtraTainment.com cartoons, logo's en banners kunt u terecht op: http://www.extratainment.com/pressimages.html.