Universiteit van Utrecht

17 maart 2001

Voorlichtingsdag Universiteit Utrecht

Voor leerlingen van 5 en 6 VWO. 9:00 uur

Op zaterdag 17 maart organiseert de Universiteit Utrecht de voorlichtingsdag voor leerlingen van 5 en 6 VWO. De dag vindt plaats op universiteitscentrum De Uithof en in de binnenstad.

Programma:
Voorlichtingsrondes op locatie
Alle opleidingen geven voorlichting op de eigen locatie. Er zijn proefcolleges, rondleidingen en scholieren kunnen met hun ouders een kijkje nemen in laboratoria. Studenten en docenten staan klaar om antwoord te geven op vragen. De voorlichtingsrondes zijn bedoeld voor leerlingen die uitgebreide informatie willen over een of twee opleidingen/studierichtingen. Bijna alle opleidingen verzorgen twee voorlichtingsrondes: 's ochtends tussen 10:00 en 12:00 uur en 's middags tussen 13:30 en 15:30 uur.

Informatiemarkten
De algemene informatiemarkt presenteert het totale onderwijsaanbod van de Universiteit Utrecht. Degenen die twijfelen tussen meer dan twee opleidingen of nog niet precies weten wat ze willen, kunnen op de informatiemarkt informatie krijgen over alle opleidingen. Daarnaast is er een voorzieningenmarkt waar men terecht kan voor informatie over studiefinanciering, het wonen op kamers, studentenverenigingen en sport en cultuur. De markten zijn geopend van 9:00 tot 15:30 uur.

Lunch
Tussen de middag krijgen alle bezoekers een lunch aangeboden en verzorgt een aantal opleidingen een lunchprogramma.

Aanmelden:
Iedereen die zich voor 8 maart aanmeldt krijgt een persoonlijk programma op maat toegezonden. Aanmeldingsformulieren kunnen aangevraagd worden via telefoonnummer (030) 253 2670, of via e-mail: studievoorlichting@csc.usc.uu.nl. Dit jaar kunnen leerlingen zich ook via internet aanmelden: www.uu.nl/voorlichtingsdagen. Op deze site is ook informatie over de voorlichtingsdag en de opleidingen te krijgen.

Gewijzigd:Monday, February 05, 2001 Johan Vlasblom