Gemeente Almere

Werkzaamheden Spoordreef

Beplanting en hekwerk Werkzaamheden Spoordreef

Op maandag 19 februari omstreeks 06.00 uur starten werkzaamheden op de Spoordreef. Naast het aanbrengen van beplanting komt er een hekwerk. Naar verwachting zijn de werkzaamheden aan het eind van de week voltooid.

De westelijke rijbaan van de Spoordreef gaat dicht tussen de Meesterstraat en deKruierstraat (zijde postkantoor). Er volgt een omleiding via de Meesterstraat-Leerlinghof-Gezellenhof en Kruierstraat. Deze afzetting duurt van maandag 19 februari tot en met woensdag 21 februari 2001. Voor de werkzaamheden aan de oostelijke rijbaan van de spoordreef zijn er geen wegafzettingen. Uiteraard kunnen er korte stremmingen plaatsvinden in verband met het lossen van materialen. Een van de rijstroken ter hoogte van Makelaardij van der Linden zal tijdelijk als opslagruimte dienen en dichtgaan voor het verkeer. Het doorgaand verkeer zal ongehinderd kunnen passeren.

In de nacht van maandag 19 februari 2001 op dinsdag 20 februaari 2001 volgt de beplanting van het verkeersplein de Krakeling. Het verkeer zal daar geen noemenswaardige hinder van ondervinden.