Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 19-02-2001 Mediaberichten 19 februari, 17.20 uur (Laatste bericht)

MAASBREE Verkeersongeval

MAASBREE Vanmorgen heeft op de A 67 een verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij een bestelauto in botsing kwam met een vrachtwagen met aanhanger. Hierdoor vielen gereedschappen op de rijbaan van de snelweg, waardoor vervolgens twee personenautos beschadigd raakten. De bestuurder van de bestelauto, een 30-jarige Fransman, reed vanmorgen omstreeks 07.15 uur op de rechter rijbaan van de snelweg richting Eindhoven tegen de achterzijde van een voor hem rijdende vrachtwagencombinatie. Deze werd bestuurd door een 48-jarige man uit Yoegoslavië. De bestelwagenchauffeur liep inwendig letsel op en is overgebracht naar het ziekenhuis van Venlo. De chauffeurs van de personenautos liepen geen letsel op.

BLERICK Vernieling

BLERICK - Bij een aantal visvijvers aan de Heymansstraat zijn in het afgelopen weekend vernielingen aangericht. Zo zijn er om de vijvers staande banken in het water gegooid, vuilcontainers werden in de vijvers teruggevonden en zeven lantaarns vernield. Ook een deur van een toiletruimte werd beschadigd. De eigenaar van de visvijvers deed aangifte van de vernieling, maar de schade is nog niet bekend. Dit kan aanzienlijk oplopen als door de bankenen vuilcontainers het vijverfolie vernield is. Wie er verantwoordelijk gesteld moet worden voor de vernielingen is op dit moment onbekend. De politie doet onderzoek naar het gebeuren.

VENRAY Verkeerscontroles

VENRAY De politie heeft vanmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur controles uitgevoerd en vier automobilisten bekeurd. Tegen drie bestuurders werd proces-verbaal opgemaakt voor het niet dragen van de verplichte autogordel. Een bestuurder kreeg een boete voor het parkeren op een invalidenparkeerplaats, zonder daarvoor een kaart in bezit te hebben.

HORST Twee motoragenten hebben vanmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur verkeerscontroles gehouden op de Venloseweg, Meldersloseweg en de Stationsstraat. Er werden tien bestuurders geverbaliseerd voor het niet dragen van de verplichte autogordel. Er werden geen over-tredingen voor het rijden door rood licht geconstateerd.