Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

DR. Kremers voorzitter bestuur Innovatienetwerk Groene Ruimte en Agrocluster

19 februari 2001 - Dr. J. Kremers, voormalig Commissaris van de Koningin in de provincie Limburg, is benoemd tot voorzitter van het bestuur van het Innovatienetwerk Groene Ruimte en Agrocluster. Eerder was dhr. Kremers onder meer voorzitter van de Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid. Minister Brinkhorst heeft vandaag het bestuur van het innovatienetwerk geïnstalleerd.

Het Innovatienetwerk is het gezamenlijk netwerk van overheden, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen. De taak van het netwerk is strategische toekomstverkenningen uit te voeren en ingrijpende vernieuwingen te initiëren. Het netwerk staat los van het departement Landbouw, Natuurbeheer en Visserij.

De leden van het bestuur hebben op persoonlijke titel zitting genomen. Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Dr. J. Kremers (voorzitter)
mw. Drs. M.B.C. Beckers-de Bruijn (Stichting Biologica) Ir. Ing H. de Boon (Coop. Kon. Cebeco Groep)
Drs. S.F.M. Cohen (Consumentenbond)
Drs. P.L.B.A. van Geel (provincie Noord-Brabant)
Drs.C.J. Kalden (ministerie van LNV)
mw.G.W. van Montfrans-Hartman (voorzitter KING-PPS) A.J. Mulder (oud-directeur Bloemenveiling Aalsmeer) Prof.dr.ir. C.P. Veerman (Wageningen Universiteit en Research Centrum) J.C.P. Vogelaar (oud voorzitter LTO/melkveehouderij) dr.B. Sangster (Senior vice president safety and environment assurance Unilever)

Het innovatienetwerk beschikt over een uitvoerend bureau o.l.v. dr. Ir. A.P. Verkaik

Adres Innovatienetwerk:
Bezuidenhoutseweg 73
2500 EK Den Haag
070-3785653