Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Aanvulling dodelijk ongeval + ongeval Emmer-Compascuum + brand Borger 20:29 maandag 19 februari 2001

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

ZWINDEREN
Aanvulling op eerdere berichtgeving
Bij een verkeersongeval eerder op de middag, omstreeks 13.45 uur, is de 76-jarige P. van der Scheer uit Coevorden om het leven gekomen. Hij fietste over de Burgemeester Legroweg, en sloeg daar bij de brug linksaf. Hij heeft vermoedelijk een tegemoetkomende auto over het hoofd gezien. Deze auto, bestuurd door een 58-jarige man uit Coevorden, schepte de fietser, die daarop met zijn hoofd op de voorruit terecht kwam. De man is ter plekke aan zijn hoofdletsel overleden.

EMMER-COMPASCUUM
Ongeval met letsel
Maandagmiddag tegen 15.45 uur is een 18-jarige automobilist uit deze plaats gewond geraakt bij een verkeersongeval. Hij reed op Kanaal A, vanuit de richting Emmen. Hij verloor in de bocht de macht over het stuur, en botste tegen een boom. Hij is met behulp van de brandweer uit zijn auto bevrijd. De man is met nog onbekend letsel overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen.

BORGER
Woningbrand
Maandag omstreeks 18.00 uur rukte de brandweer uit voor in eerste instantie een uitslaande woningbrand. Het bleek even later te gaan om een schoorsteenbrand, die vooral woedde tussen de daklagen. De brandweer bluste de brand. Schade en oorzaak zijn nog niet bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe