>
P E R S B E R I C H T

Radio 538 wint Hitkrant Awards
Barry Paf en Radio 538 vallen wederom in de prijzen

Hilversum, 19 februari 2001 - Radio 538 is de grote winnaar in de categorie 'radio' tijdens de Hitkrant Awards in het Amsterdamse Paradiso. De lezers van de Hitkrant hebben voor het vierde opeenvolgende jaar Radio 538 uitgeroepen tot beste radiozender en Barry Paf voor de derde keer op rij tot beste DJ van Nederland. Tijdens een feestelijke uitreiking van de Hitkrant Awards mocht Barry Paf de prijzen in ontvangst nemen.

Radio 538 was goed vertegenwoordigd in de categorie Beste DJ. Naast Barry Paf was Jeroen Nieuwenhuize kanshebber. Jeroen was tevens genomineerd in de categorie Beste TV-presentator. Helaas viel hij dit jaar niet in de prijzen.

Radio 538 DJ Barry Paf: "Voor de derde keer op rij is ongelooflijk! Uiteraard is dat de beste motivatie om het komende jaar weer mijn best te doen."

Radio 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (