Jeroen Dijkgraaf Senior Business Consultant bij The Customer Care Company

Nijmegen, 19 februari 2001 - Per 1 februari 2001 is Jeroen Dijkgraaf als Senior Business Consultant in dienst getreden bij The Customer Care Company. Hij richt zich naast business consultancy ook op business development. Jeroen Dijkgraaf beschikt over een brede bedrijfservaring. De afgelopen tien jaar heeft hij verschillende consultancy- en pre-sales-functies vervuld bij Baan, Amyyon en Hyperion.

Vooral de kwaliteit van The Customer Care Company spreekt mij aan. Het bedrijf heeft niet alleen diepgaande kennis van consultancy, maar ook van techniek. Haar visie op het managen van het veranderende gedrag van klanten maakt The Customer Care Company toonaangevend op het gebied van CRM en e-business , aldus Jeroen Dijkgraaf.

The Customer Care Company heeft haar visie op het managen van veranderend gedrag van klanten uitgewerkt in het managementboek Met kop en schouders, blauwdruk van een klantgerichte organisatie . Dit boek is geschreven voor iedereen die wil weten wat de klant beweegt in relatie tot zijn leveranciers. Op basis van praktijkervaringen in vele CRM- en e-business-projecten ontleden de schrijvers het begrip klantperceptie en doen zij concrete aanbevelingen om deze perceptie te verbeteren.

Over The Customer Care Company
The Customer Care Company ondersteunt met haar consultancyactiviteiten grote en middelgrote bedrijven die beter willen inspelen op het veranderende gedrag van hun klanten. Zij doen dit door een CRM- en e-business-strategie en bijbehorende systemen in te voeren als een klantgericht proces binnen de totale organisatie. Diepgaande kennis van zowel bedrijfskundige als technologische vraagstukken maakt dat The Customer Care Company een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het ingrijpende veranderingsproces dat veel moderne bedrijven momenteel doormaken: de omslag van een productgerichte naar een klantgerichte organisatie.

Voor meer informatie

The Customer Care Company
Matthias Meijer
024-3481200
info@tc3.com

Whizpr
Ward van Beek
0317-410483
info@whizpr.nl