Afzender: info@gezondheidslijn.nl

Contactpersoon: Maarten van Wersch

www.gezondheidslijn.nl succesvol

Datum: 19 februari 2001

PERSBERICHT Utrecht, 19 februari 2001

WWW.GEZONDHEIDSLIJN.NL SUCCESVOL

Inmiddels is gebleken dat Nederland en België de weg naar www.gezondheidslijn.nl uitstekend kunnen vinden. De afgelopen 8 weken zijn er ruim 250.000 pagina's van www.gezondheidslijn.nl geraadpleegd. Aanmelding bij de Nationale Gezondheidslijn is kosteloos en anoniem.

Bij de bezoekers is de persoonlijke nieuwsbrief zeer populair. Gebruikers kunnen zelf een nieuwsbrief samenstellen over veel voorkomende onderwerpen zoals zwangerschap, menopauze, dementie, astma of over een van de andere 1300 onderwerpen. Via deze tweewekelijkse persoonlijke nieuwsbrief worden de gebruikers op maat geïnformeerd over het eigen interessegebied.

De rubriek Ziek op het Werk trekt eveneens veel bezoekers. Hier wordt informatie geboden over onderwerpen als RSI, burn-out, overspannenheid, stress, rugklachten, etc. en worden veel handige tips en adviezen gegeven.

Niet alleen de veel besproken ziektes en aandoeningen komen aan bod, maar ook de minder vaak voorkomende ziektes maken deel uit van het uitgebreide informatie-aanbod van de Nationale Gezondheidslijn.

De medische informatie van de Nationale Gezondheidslijn heeft een onafhankelijke keurmerk. Hiermee onderscheidt de Nationale Gezondheidslijn zich van andere gezondheidssites. De consument kan er zeker van zijn dat alle medische informatie afkomstig is van onafhankelijke bronnen.

Recent onafhankelijk marktonderzoek onder de bezoekers heeft aangetoond dat www.gezondheidslijn.nl uitermate gebruiksvriendelijk, begrijpelijk en informatief wordt gevonden.

De Nationale Gezondheidslijn is een onafhankelijke informatiedienst onder auspiciën van de Orde van Medisch Specialisten. De website is een aanvulling op de telefonische informatiedienst 0900-0707 die in juni 1998 van start is gegaan. Mensen die niet over internet beschikken, kunnen voor uitgebreide informatie over de Nationale Gezondheidslijn kijken op de laatste roze pagina van de telefoongids.

EINDE PERSBERICHT

Voor nadere informatie: Maarten M. van Wersch
Directeur Nationale Gezondheidslijn
Tel: 030-2769201
Info@gezondheidslijn.nl

Persmap: Beschikbaar via post of e-mail

De Nationale Gezondheidslijn

Hooghiemstraplein 173

3514 AZ

Utrecht

Telefoon: 030-2769201