Persbericht:
Opreis.net samenwerking met Interhome

LEMMER - De eind vorig jaar gestartte www.Opreis.net , een online reisbureau, loopt erg goed. Er is bij de opening gestart met hotels van Bookings en hotels van WorldRes en de vakantiehuizen van EuroRelais (Nederland, Frankrijk, België en Engeland). Begin januari is het aanbod uitgebreid met de huurauto's van Sixt.

Op dit moment zijn er dagelijks tussen de 1500 en 2000 bezoekers; er worden dagelijks ca 15 boekingen gedaan. Het grootste deel van de omzet is te danken aan de reserveringen van vakantiewoningen.

Dit is de reden voor Opreis.net om het vakantiewoningen-aanbod uit te breiden. Sinds 8 februari zijn ook alle 40.000 vakantiewoningen van Interhome via Opreis.net te boeken. Interhome biedt ook woningen aan in Nederland, Frankrijk, België en Engeland, maar tevens in Duitsland, Spanje, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Polen, Porgugal, Slovakije, Tsjechië, Florida (USA) en Zwitserland. Deze flinke uitbreiding moet op korte termijn de omzet nogmaals verdubbelen. Opreis.net is nog in bespreking met partners voor Scandinavië.

Bezoekers kunnen op Opreis.net gratis "vraag en aanbod" rubriekjes (Snuffels) plaatsen; het systeem maakt gebruik van de database van www.woef.nl . Voor veel bezoekers is deze extra service een reden de site door te lopen.

www.Opreis.Net is eigendom van IT dienstverlener Tera.nl bv, gevestigd in het watersportdorp Lemmer.
Tera.nl BV verzorgt de architectuur van websites, is EDI en XML specialist en verzorgt de promotie van toeristische sites op Internet. Zij verzorgen alle voorzieningen die in Opreis.net zijn geïmplementeerd tevens voor derden (www.tera.nl).


--- einde persbericht ---