Datum: 19 FEBRUARI 2001

VERKLARING OMTRENT GESPREK MET MINISTER VAN BOXTEL EN VRIJE MOLUKSE JONGEREN

Op maandag 19 februari 2001, in hotel "SMITS" (Vredenburg 14) te Utrecht zal er op initiatief van minister van Boxtel een gesprek plaats vinden tussen hemzelf en de Vrije Molukse Jongeren, samen met andere Molukse jongeren in Nederland. Dit gesprek zal plaats vinden vanaf 17:00 uur.

De Molukse Genocide is geen binnenlands zaken, maar een buitenlandse zaken probleem! Ondanks dat Dhr. van Boxtel minister is van groot stedenbeleid en integratie is, gaan wij Vrije Molukse Jongeren toch op deze uitnodiging in.

Onze insteek zal zijn:

- Een gesprek te realiseren met de minister president Kok van Nederland, en de minister van buitenlandse zaken Van Aartsen. In tegenstelling tot minister van Boxtel kunnen zij wel besluiten nemen omtrent het stoppen van de Genocide op de Molukken.
- Republiek der Zuid Molukken (RMS). Alle oplossingen omtrent Molukkers waar dan ook ter wereld liggen bij de RMS.
Na het gesprek met minister van Boxtel zullen wij een en ander nader toelichten, samen met andere Molukse jongeren organisaties cq Molukse jongeren. Dit zal plaats vinden in het Moluks Historisch Museum te Utrecht. Waar de persconferentie zal aanvangen om 20:30 uur.

MENA MURIA

George Makatita
Namens
VRIJE MOLUKSE JONGEREN

VRIJE MOLUKSE JONGEREN
Breda
Telefoon: 06-27534902
e-mail: strange_r72@hotmail.com