Onze Lieve Vrouwe Gasthuis


Persberichten

Amsterdam, 20-02-2001

Website Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

Sinds kort heeft het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) haar eigen website. Deze is te vinden onder internetadres www.olvg.nl. Nadruk van de OLVG-site ligt op het geven van informatie aan patiënten en bezoekers en het werven van nieuwe medewerkers. De site zal regelmatig worden geactualiseerd en wordt stap voor stap uitgebreid.

De opzet van de site is een menu met daarin vijf thema's. In het menu staat het kopje `Algemene informatie', waarin onder meer alle medische vakgroepen en de medisch specialisten zijn te vinden.

Een ander thema is `Werken en leren in het OLVG'. Hierin is onder andere informatie opgenomen over de werk- en opleidingsmogelijkheden in het OLVG voor verpleegkundigen. Zo worden de specialistische vervolgopleiding Intensive Care, Special Care en Kinderverpleegkunde toegelicht. De actuele vacatures staan ook op dit deel van de site. Het is mogelijk via een e-mailadres direct een sollicitatiemail te sturen aan het ziekenhuis.

Het thema `Patiënten en bezoekers' geeft informatie over bijvoorbeeld polikliniekbezoek en de faciliteiten voor patiënten die opgenomen worden. Onder dit hoofdstuk staan ook de bezoektijden.

Onder het thema `Nieuws en publicaties' zijn de meest recente artikelen uit het OLVG-Magazine, persberichten en het jaarverslag te vinden. De adressen en routebeschrijvingen van de verschillende locaties staan omschreven onder `Bereikbaarheid'. Tevens zijn hier routekaartjes in opgenomen.