UITSTEL NAAR 7 MAART A.S. INZAKE
UITSPRAAK RECHTZAAK JONGEREN TEGEN DE STAAT BETREFFENDE POTVERTEREN

NEDERLANDS AARDGAS!

In het persbericht van afgelopen maandag 19 februari jl. werd vermeld dat vandaag de uitspraak zou volgen inzake de rechtzaak NJMO-Jongerencoalitie/Greenpeace versus de Staat inzake het potverteren van Nederlands aardgas. De uitspraak is uitgesteld naar 7 maart a.s. !!!

De Jongerencoalitie van de NJMO (Nationale Jongerenraad voor Milieu en Ontwikkeling), waarin een aantal politieke jongerenorganisaties samenwerken aan duurzame ontwikkeling, en Greenpeace hebben een rechtzaak aangespannen tegen de Staat inzake het potverteren van Nederlands aardgas. De hoorzitting heeft plaatsgevonden op 9 januari jl. in het Paleis van Justitie, waarna deze zaak flink in de media kwam.
Wij zijn uiteraard zeer benieuwd of de rechtbank ons gelijk geeft of niet. Bij de uitspraak zal er geen hoorzitting zijn, maar geeft de rechtbank waarschijnlijk zelf een persbericht uit. Wij zullen de reactie van de rechtbank per post/fax ontvangen, waarna wij met een persbericht zullen reageren. Uiteraard kunnen wij ook mondeling op uw verzoek reageren.

U kunt ons bereiken voor eventuele vragen op:

Teusjan Vlot (Jongerencoalitie tel: 06-51191436)
Annemiek van der Molen (Greenpeace tel: 020-5249535) Jeroom Remmers (inhoudelijke deskundige tel: 06-26086741)

Jongerencoalitie van de NJMO (Nationale Jongerenraad voor Milieu en Ontwikkeling)
tel: 030-2316833
fax: 030-2364850
e-mail: info@njmo.nl
website: www.njmo.nl