clip_image002.jpg

J.D. Edwards implementeert wereldwijd oplossing van Augeo Software

ERP-leverancier gebruikt Augeo s PSA-oplossing voor 1.500 medewerkers van de Cliënt Services-divisie

Nijkerk, 22 februari 2001 Het Nederlandse Augeo Software, wereldwijd marktleider op het gebied van Professional Services Automation-software (PSA), maakt bekend dat J.D. Edwards Augeo s Intelligent Planner-oplossing heeft gekozen voor het beheer van haar wereldwijde Client Services-divisie. De gekozen oplossing sluit aan op J.D. Edwards eigen intern gebruikte OneWorld Xe financiële softwarepakket en is een voorbeeld van de eerste echte integratie tussen twee grote PSA- en ERP-oplossingen.

Na een grondige evaluatie van alle grote PSA-leveranciers heeft J.D. Edwards voor Augeo Software gekozen op basis van de unieke mogelijkheden tot verbetering van interne efficiency, externe daadkracht en het verhogen van de winstgevendheid van de consultingservices , zegt Ernst Jilderda, Chief Executive Officer van . Augeo s software is in staat proactief in te spelen op de dynamische ondernemingsbehoeftes die kenmerkend zijn voor serviceorganisaties. Vooral waar deze organisaties zich richten op de nieuwe economie. J.D. Edwards return on investment zal onmiddellijk zichtbaar zijn op het gebied van planning en beheer van mensen en middelen door de gehele serviceketen.

Laura Couillard, Director of Global Customer Services Operations bij J.D. Edwards: Augeo is de juiste oplossing voor onze interne automatiseringsbehoefte. De meeste andere leveranciers konden alleen met behulp van PowerPoint een demonstratie geven van hun product, aangevuld met informatie over toekomstige releases. J.D. Edwards wilde een superieur systeem dat nú direct operationeel is. Augeo was de enige leverancier met een internationaal, meertalig en met meerdere munteenheden uitgevoerde, beproefde oplossing. Intelligent Planner bezit kenmerken en functies die de concurrentie nog jaren zal kosten om te ontwikkelen.

Afgelopen jaar sloten J.D. Edwards en Augeo al een overeenkomst om hun oplossingen beter op elkaar aan te laten sluiten. Door deze integratie is het zeer eenvoudig geworden om het Augeo-product ook binnen J.D. Edwards zelf te implementeren en te laten aansluiten op het interne systeem.

J.D. Edwards

J.D.Edwards is een leidinggevende leverancier van flexibele, samenwerkende oplossingen voor de interneteconomie. De open oplossingen bieden organisaties de vrijheid en mogelijkheid te kiezen hoe ze hun interne toepassingen samenstellen en hoe ze dit afstemmen met partners en klanten binnen de bedrijfskolom, om zodoende hun voorsprong op de concurrentie te vergroten.

Augeo Software

Augeo Software behoort wereldwijd tot de top 5 en is in Europa marktleider op het gebied van Professional Services Automation (PSA). Sinds de oprichting in 1998 in Barneveld ontwikkelt Augeo Software PSA-oplossingen voor Professional Services Organisations (PSO's) en richt zich daarbij vooral op corporate IT-afdelingen, Product Development-afdelingen en IT Consultancy-bedrijven. ICT-analisten, waaronder de Gartner Group, AMR Research en IDC, zien PSA als de veelbelovende softwarecategorie die professionele serviceorganisaties ondersteunt bij het verbeteren van de bedrijfsvoering en winstgevendheid. Augeo's toonaangevende product, de webgebaseerde Intelligent Planner, is een complete PSA-oplossing die binnen PSO's fungeert als enterprise backbone. Intelligent Planner stelt PSO's in staat betere resultaten te bereiken, zoals een nauwkeuriger inschatting van opdrachten en budgetten, betere benutting van resources, betere tijdcontrole en een hogere tevredenheid bij klanten en medewerkers. Intelligent Planner wordt wereldwijd door ruim 170 organisaties gebruikt. Klanten zijn ondernemingen als ABB, AXA, Canal+, Carrefour France, CMG, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Fortis, France Télécom Sofrecom, Philips, Renaissance en Schwäbisch Hall. Augeo Software heeft vestigingen in België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, de Verenigde Staten en Zwitserland. Meer informatie is te vinden op Internet: www.augeo.com