TRIPLE P

Triple P behaalt Silver Partner status van Cisco

PERSBERICHT

Triple P behaalt Silver Partner status van Cisco

Vianen, 22 februari 2001 - Triple P heeft de status van Cisco Silver Partner verworven. Hieruit blijkt dat Triple P voldoet aan de door Cisco gestelde hoge kwaliteitseisen die aan het Silver Partnership worden gesteld. In Nederland mogen momenteel slechts twee partijen zich Cisco Silver Partner noemen, waaronder Triple P.

Triple P heeft diverse Cisco sales en support experts in dienst, en biedt diverse pre-sales en after-sales mogelijkheden, die bijdragen tot een hoge support- en servicegraad. Het behalen van de Cisco Silver Partnership status demonstreert de slagvaardigheid van Triple P op het gebied van de verkoop, installatie en het onderhoud van Cisco producten in Nederland.

Als Infrastructure Solution Provider hecht Triple P veel waarde aan het behalen van certificeringen en het sluiten van partnerships. In dit kader past ook de reeds behaalde status van Advanced Security Partner en de verwachte certificering voor Multi Service Partner (IP-Telefonie).

Triple P

In haar thuismarkt Nederland en België is Triple P (NASDAQ: TPPP) een vooraanstaand leverancier van ICT-diensten en infrastructuren in de mid- en grootzakelijke markt. Triple P heeft haar activiteiten georganiseerd in drie divisies in Nederland en één dochtermaatschappij in België. De drie divisies in Nederland zijn: Systems & Networks, Services, Software & Systems Integration. De activiteiten van de divisie Systems & Networks bestaan uit systeem- en netwerkintegratie-consulting alsmede de verkoop van systeem- en netwerkproducten. De activiteiten van de divisie Services bestaan uit consulting, projectmanagement en implementatie diensten alsmede operationele beheer- en onderhoudsdiensten. De activiteiten van de divisie Software & Systems Integration bestaan uit e-business consulting en implementatiediensten alsmede het aanbieden van softwareontwikkelings-, onderhouds- en beheerdiensten ten aanzien van eigen ontwikkelde alsmede door derden ontwikkelde softwaretoepassingen voor o.a. uitgeverijen en de gezondheidszorg. De Belgische dochtermaatschappij houdt zich bezig met Services en Software & Systems Integration.
De klanten van Triple P zijn middelgrote en grote organisaties in zowel verticale als horizontale markten. Triple P's verticale markten zijn: financiële dienstverlening, overheid, uitgeverijen en gezondheidszorg.