Politiebericht Limburg-Zuid: 22-02-2001
Persberichten district Sittard (15.00 uur) Woensdag, 22 februari 2001

Districts Sittard

Sittard; zakkenrollerij
Een 65-jarige vrouw uit Born ontdekte afgelopen woensdagmiddag bij het afrekenen in een winkel aan de Misboekstraat in Sittard dat haar beurs uit de tas was gestolen. Daarin bevonden zich een bankpasje en een geldbedrag van ruim tweehonderd gulden. Het slachtoffer heeft bij de politie aangifte gedaan.

Sittard; aanrijding
Afgelopen woensdagmiddag omstreeks 17.45 uur vond op de kruising Dr. Nusterweg/ Philipsstraat in Sittard een aanrijding plaats. Een 53-jarige fietser uit Sittard botste op de kruising met zijn rijwiel tegen een auto, bestuurd door een 39-jarige vrouw, eveneens uit die plaats. De fietser kwam bij de aanrijding met zijn rijwiel ten val en raakte gewond. Hij werd met een hoofdwond overgebracht naar ziekenhuis in Sittard alwaar de hoofdwond met een viertal hechtingen moest worden gehecht. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak en toedracht van de aanrijding.

Geleen; zakkenrollerij
Een 31-jarige vrouw uit Nuth ontdekte afgelopen woensdagmiddag dat onbekenden aan de Zuidhof in Geleen haar beurs uit de jaszak hadden gestolen. Daarin bevond zich een geldbedrag van ongeveer vijfentwintig gulden. Bij de politie werd aangifte gedaan.