Gemeente Westervoort

Hogere grenswaarden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westervoort maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 83 van de Wet geluidhinder en artikel 13 van het Besluit grenswaarden binnen zones langs wegen, het volgende bekend.

Met ingang van 22 februari 2001 ligt gedurende vier weken bij de afdeling AJZ/VROM voor een ieder ter inzage het ontwerp van het verzoek tot vaststelling van hogere grenswaarden in het kader van de 5e partiële herziening van het bestemmingsplan Steenderens (wijziging bestemming Kringloopcentrum in een woonbestemming met kantoor en/of dienstverlening).

Als gevolg van het wegverkeerslawaai van de Heilweg zal het pand Heilweg 63 een hogere geluidsbelasting krijgen dan de voorkeursgrenswaarde van 50 dB(A). In het kader van de vaststelling en goedkeuring van genoemd bestemmingsplan dient een procedure ter verkrijging van hogere grenswaarden te worden gevoerd.

Gedurende genoemde termijn van vier weken kan een ieder schriftelijk opmerkingen ten aanzien van het ontwerp maken. Inzage kan worden verkregen op werkdagen van 08.00 uur - 12.30 uur, op afspraak op maandag van 14.00 uur - 16.00 uur en van 18.00 uur - 21.00 uur, op overige werkdagen van 14.00 uur - 16.00 uur (eveneens op afspraak).