Persbericht

Den Haag, 21 februari 2001

Parkpop laat de bezoeker programmavoorkeur uitspreken

Na de succesvolle en zonovergoten jubileumeditie van afgelopen jaar, staat zondag 24 juni aanstaande in het Haagse Zuiderpark de 21e editie van PARKPOP op het programma. Ook dit jaar is de PARKPOP-organisatie er weer alles aan gelegen om de gemiddeld 350.000 festivalbezoekers van 13.00 tot 21.00 uur te bedienen met een keur van binnen- en buitenlandse top-acts op de twee hoofdpodia.

Daarnaast is wegens het overweldigende succes van vorige jaar ook dit jaar ruimte gemaakt voor een Dance Area waar diverse toonaangevende DJ s en dance-act zullen optreden. Vanzelfsprekend is ook de uitgebreide festivalmarkt van de partij, zijn er diverse side-acts zoals de Jumbotron Videowall, Bungy Jumpen en een aantal andere verrassende doe-activiteiten.

Vernieuwde PARKPOP-site

Vanaf zaterdag 24 februari zal de vernieuwde PARKPOP-site 2001 op het Internet te zien zijn. Naast achtergrondinformatie over het festival, is op deze site alles te vinden over het festivalprogramma, de laatste nieuwtjes, een overzicht van alle persberichten en de verschillende mogelijkheden om fantastische prijzen te winnen. Zo verloot de organisatie bijvoorbeeld 5 backstage-passen (geldig voor twee personen) onder de eerste 1000 bezoekers van de vernieuwde PARKPOP-site.

Stem en win&

Maar er is meer! Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een stem uit te brengen voor je eigen favoriete artiest op PARKPOP. De site-bezoeker bepaalt zelf wie men wil zien op PARKPOP en maakt dan kans op een fantastische prijs. Kijk voor de voorwaarden op http://www.parkpop.nl

Line-up

Momenteel wordt door de PARKPOP-organisatie hard gewerkt aan het contracteren van artiesten en groepen voor PARKPOP 2001. Medio april zullen middels een landelijk persbericht de eerste namen bekend worden gemaakt.

PARKPOP IS EEN PRODUCTIE VAN STICHTING PROMOTIE DEN HAAGDe programmering wordt verzorgd door Rock In Waterland