Politiebericht Brabant-Noord: Oss 25-02-2001
Persbericht district Maasland

AUTO GESTOLEN, Oss

Zaterdagmiddag is vanaf de Nieuwstraat in Oss, een groene Audi 80 TD gestolen. Het kenteken van de auto is GN-VP-81.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Loosbroek

In de nacht van zaterdag op zondag is een 18-jarige jongen uit Loosbroek aangehouden. De jongen was in een horecagelegenheid in Loosbroek betrokken bij een vechtpartij. Toen portiers de vechtenden wilden scheiden mishandelde hij een van de goed herkenbare glazenophalers van de gelegenheid. In het ziekenhuis in Veghel moest het slachtoffer, een 29-jarige man uit Schijndel, worden verzorgd. De jongen werd door portiers aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Oss

In de nacht van zaterdag op zondag zag een surveillance van de politie in Oss op de Passage, dat een 26-jarige man uit Maren Kessel een man een elleboogstoot in het gezicht gaf, waardoor de man viel. De man uit Maren Kessel werd aangehouden. Tegen deze man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij in de loop van zondagochtend heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Berghem

Zondagmorgen is een 42-jarige man uit Berghem aangehouden. De man was zaterdagavond samen met zijn vrouw op bezoek bij een kennis in Berghem. Bij dat bezoek kregen de man woorden met de kennis. De 42-jarige man liep daarop kwaad de woning uit, waarbij hij een ruit van een deur stuk sloeg. Hierdoor raakte hij gewond aan zijn had. Korte tijd later kwam hij terug en sloeg de kennis, een 35-jasrige man uit Berghem, met een hamer op het hoofd. Deze liep hierdoor een hoofdwond op. De dader verliet hierop de woning. In de loop van zondagochtend is de man aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, Oss

In de nacht van zaterdag op zondag is een 30-jarige man uit Oss aangehouden. De man had bij een woning aan de Burgemeester van de Elzenlaan in Oss de ruit van de voordeur ingeslagen. Aan het bureau beledigde de man de politiemensen. Tegen de man is zowel voor de vernieling als voor de belediging proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij zondagmiddag heengezonden.