Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 6-03-2001
Persbericht district Land van Cuijk

INBRAAK IN WONING

In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een woning aan de Diamantdreef in Cuijk. De woning is grotendeels doorzocht. De bewoner mist persoonlijke papieren, een geldbedrag en enkele sieraden.

INBRAAK IN BEDRIJF

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken bij een bedrijf aan het Maasveld in Gassel. Een surveillant van een beveiligingsbedrijf zag rond 04.00 uur een auto weg rijden bij het bedrijf. Na controle bleek een ruit vernield te zijn. Vermoedelijk zijn er sigaretten gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

DIEFSTAL AUTO UIT SCHUUR

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een schuur aan de Voortsestraat in St. Hubert. Uit de schuur verdween gereedschap en een zwarte Ford Escort, kenteken XB-56-VT.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Molenstraat in Oeffelt zijn maandagmorgen 91 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 459 passerende voertuigen is gemeten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/u. waar 50 km/u is toegestaan. Op de Volkelseweg in Mill zijn maandagmorgen 17 bestuurders bekeurd. De snelheid van 1090 voertuigen is gemeten. De hoogste snelheid bedroeg 106 km/u. waar 80 km/u mag.