Gemeente Eindhoven

Bestemmingsplannen

Goedgekeurde plannen
Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben bij besluit van 29 januari 2001, nummer 719400 / 732545, gedeeltelijk goedgekeurd het bestemmingsplan Bokt West 2000.
Dit bestemmingsplan, dat betrekking heeft op het zuidelijke gedeelte van het ten westen van de Eindhovenseweg gelegen gebied Bokt, is door de gemeenteraad gewijzigd vastgesteld in zijn vergadering van 9 oktober 2000.
Het besluit van Gedeputeerde Staten, alsmede het bestemmingsplan, liggen voor eenieder ter inzage met ingang van 8 maart 2001 tot en met 18 april 2001 op werkdagen tijdens kantooruren in de leeshoek van het Informatiecentrum van het Stadskantoor en in de leeskamer van de sector Bouw- en Woningtoezicht in het gebouw van de Technische Diensten.
Aangezien niemand zich tijdig tot Gedeputeerde Staten heeft gewend, is niemand bevoegd tegen de goedkeuring beroep in te stellen. Tegen de gedeeltelijke onthouding van goedkeuring kan eenieder beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen, die beroep hebben ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroepschriften resp. verzoeken om voorlopige voorziening dienen te worden gericht aan de afdeling respectievelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.