Drs. Wim Dijkema benoemd tot Directeur bij Business Review ENGAGE!

Alkmaar, maart 2001 - - Drs. Wim Dijkema is met ingang van 1 februari 2001 bij Business Review BV benoemd tot Directeur. Samen met mededirecteur Martin Zwart zal Dijkema zorgdragen voor de verdere uitbouw van de activiteiten van Business Review (BR); met name de succesvolle introductie van BR-ENGAGE! nog sterker begeleiden.

BR-ENGAGE! biedt goede en vooral snel te implementeren oplossingen voor de optimale integratie van moderne technologie voor het realiseren van e-commerce-toepassingen zoals CRM. "Bestaande investeringen worden zeker gesteld. Door onder andere de bedrijfsprocessen kritisch te bekijken en te herinrichten kunnen organisaties snel klantvriendelijker gaan werken", stelt Dijkema. "Met BR-ENGAGE! zorgen wij voor die integratie en voor een snelle terugverdien tijd van de investering. Toepassingen binnen zes weken realiseren en binnen zes maanden terugverdienen; dat spreekt vooral aan."

"Deze benoeming betekent een duidelijke versterking voor ons managementteam", stelt Martin Zwart. "De nieuwste release van BR-ENGAGE! blijkt opnieuw duidelijk aan te slaan, vooral bij financiële instellingen zoals banken en verzekeraars. Om aan de vraag te kunnen voldoen is het ook op managementniveau nodig snel en adequaat te kunnen reageren. De kennis en ervaring die Wim Dijkema binnenbrengt zijn voor BR-ENGAGE! van groot belang."

Voor zijn benoeming bij BR-ENGAGE! was Dijkema achtereenvolgens onder meer werkzaam bij het Ministerie van Financiën, ABN Cash Management, als treasurer bij Robeco, directeur van Staal Bankiers en financieel directeur Rodamco.

Business Review - ENGAGE!, Rogier van der Weydestraat 26, 1817 MJ ALKMAAR. Telefoon: 072 - 506 4648, fax: 072 - 506 7745, e-mail: info@business-review.com.
Http://www.business-review.com.

Over Business Review BV
Business Review ENGAGE! onderscheidt zich in de markt van workflowmanagement en business process redesign door haar unieke aanpak. Uitgaande van de bestaande situatie wordt getracht een optimale integratie van moderne en bestaande technologie te realiseren ten behoeve van e-commerce-toepassingen. Deze aanpak heeft het bedrijf tot dusver al veel succes gebracht. Tot de klantenkring behoren onder meer Aon Verzekeringen, Interpolis, Carglass, ING Barings, Rabobank en Kamer van Koophandel. Zij zijn allen in staat gebleken concrete invullingen te geven aan de ideeën die men had over integratie van bedrijfsprocessen, CRM, bedrijfskritische informatie en de modernste ICT. Met hergebruik van reeds bestaande technologie en investeringen.

Voor redactionele informatie of foto: Ref.: PB0101
Influx PR, Jakob Brons, tel.: 055 - 366 3034, fax: 055 - 360 2661, e-mail: PRInflux@cs.com.
Website: WWW.Influx-PR.com.