Van Hulzen pr adviseurs


Huib Bannier managing-partner bij Van Hulzen

Voorschoten, 7 maart 2001 - Huib J. Bannier (1961) is tot managing-partner bij
Van Hulzen Public Relations Adviseurs benoemd. Met deze benoeming krijgt hij de dagelijkse leiding van het bureau in handen. Medepartners Ton de Roo (1952) en Marcel van den Berg (1953) kunnen zich hierdoor intensiever richten op managementtaken als internationale contacten, beleidsontwikkeling en personeelszaken.

Huib Bannier: Met mijn aanstelling als managing-partner beogen we de bedrijfsprocessen nog doelmatiger te maken. Dat is gezien de groei noodzakelijk. In 2000 hebben we ten opzichte van 1999 een autonome groei behaald van 30% naar een totale omzet van 5,5 miljoen gulden. Het is overigens niet onze primaire doelstelling hard te groeien; we focussen op kwaliteit.

Huib Bannier ziet het als een uitdaging de huidige sterke positie van Van Hulzen in de markt, als PR-bureau met een eenduidige positionering in strategische public-relationsadvisering, verder uit te bouwen.

Van Hulzen Public Relations Adviseurs te Voorschoten is het eerste zelfstandige public-relationsadviesbureau in Nederland. Van Hulzen behartigt de belangen van ondernemingen en organisaties door planmatige communicatie te ontwikkelen en uit te voeren. Het bureau heeft 27 medewerkers en circa 50 klanten en staat hiermee in de toptien van de public-relationsadviesbureaus in Nederland.