OCE NV Aandeelhoudersvergadering Océ

Tijdens de vandaag gehouden aandeelhoudersvergadering van Océ N.V. werd de jaarrekening 2000 vastgesteld en het voorstel ten aanzien van het slotdividend over 2000 goedgekeurd.

De heer Drs. J.L. Brentjens, voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van VNU N.V., werd benoemd tot commissaris. Tevens werd de heer F.J. de Wit herbenoemd als commissaris. De heer Drs. J. van den Belt werd benoemd tot bestuurder van de vennootschap. Prof.Dr. D.M.N. van Wensveen, Prof.Dr. S. Bergsma en Mr. J.M. Boll werden herbenoemd als bestuurders A van de Stichting Administratie-kantoor Preferente Aandelen Océ.

Het dividend over het boekjaar 2000 werd vastgesteld op euro 0,58 in contanten per gewoon aandeel van euro 0,50 nominaal. Na aftrek van het interimdividend bedraagt het slotdividend over het boekjaar 2000 per gewoon aandeel euro 0,43. Betaalbaarstelling van het dividend zal plaatsvinden vanaf 19 maart 2001 door tussenkomst van de instellingen die de dividendbladen op 9 maart bij kantoor-sluiting in bewaring houden.

Océ N.V.
7 maart 2001