Gemeente Wijk bij Duurstede

Informatieavonden subsidieomvorming.

In verband met standaardisering van de activiteitenplannen van gesubsidieerde verenigingen en instellingen in de gemeente Wijk bij Duurstede zullen er een tweetal informatieavonden belegd worden. Verenigingen en instellingen die een subsidierelatie hebben met de gemeente zijn hiervoor reeds schriftelijk uitgenodigd. Overige belanghebbenden worden door middel van deze kennisgeving van harte uitgenodigd één van deze avonden te bezoeken.

Om 20.00 uur start de avond met een presentatie over de uniforme opzet van de in te dienen activiteitenplannen. Hierbij is gebruik gemaakt van het Gemeentelijk Functioneel Ontwerp (GFO). Na de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van algemene vragen. Na de pauze kunt u terecht met vragen specifiek gericht op uw vereniging of instelling. Om deze vragen te beantwoorden zijn de ambtenaren van het cluster Welzijn aanwezig. Zij zijn u graag behulpzaam bij het invullen van de formulieren.

Hier zijn ook de formulieren te downloaden of digitaal in te vullen. digitale loket of raadpleeg onze helpfunctie
De documenten worden in losse vensters geopend. U kunt deze eerst zorgvuldig invullen en daarna kunt u deze dan afdrukken door middel van de standaard print functie in het venster. Nadat u het formulier afgedrukt is kunt u ze inclusief de bijbehorende bijlagen opsturen naar:
Gemeente Wijk bij Duurstede
Afdeling VROM (Cluster Welzijn)
Postbus 83
3960 BB Wijk bij Duurstede
Helaas is het nog niet mogelijk om de formulieren digitaal te versturen omdat de digitale handtekening nog niet rechtsgeldig is.

De informatieavonden zijn als volgt gepland:
Woensdag 7 maart Raadszaal Stadskantoor te Wijk bij Duurstede; Donderdag 8 maart Dorpshuis De Toekomst in Langbroek (Marijkelaan 5). Beide avonden beginnen om 20.00 uur.