Persbericht

Legato Systems benoemt James Chappell tot
Senior Vice President Business Process Development

Hoofddorp, maart 2001 - - Legato Systems Inc., toonaangevend in enterprise storage management, heeft James P. Chappell benoemd tot senior vice president business process development. Hij gaat zich richten op de uitbreiding van Legato's informatietechnologieën. Deze uitbreiding moet een drietal aspecten bewerkstelligen: een productenreeks die nog nauwer op de marktontwikkelingen is afgestemd, vereenvoudigde klantencommunicatie en de ontwikkeling van bedrijfsprocessen specifiek gericht op de behoefte van de klanten.

Chappell is reeds negen jaar werkzaam bij Legato; zijn meest recente functie was senior vice president marketing. 'Chappell beschikt over de vereiste kennis van Legato's geïntegreerde technologische mogelijkheden. Dit gecombineerd met zijn managementcapaciteiten kwalificeert hem om onze doelen op dit gebied te realiseren. Hij gaat exclusief de focus leggen op het dagelijks beheer van en dagelijks toezicht op de corporate infrastructuur die de hoogste serviceniveaus en de beste technologie aan onze klanten levert', stelt David Wright, president en chief executive officer bij Legato Systems Inc.

Chappell gaat nauw samenwerken met Bobby Young die onlangs werd aangesteld als chief solutions officer. Young biedt ondersteuning bij het beoordelen van Legato's technologische oplossingen en legt zijn focus op het afstemmen van Legato's diensten en producten op de eisen van de klanten in deze dynamische, veranderingonderhevige markt.

Legato Systems Benelux, City House II, Antareslaan 18, 2132 JE Hoofddorp Telefoon: 023 - 5548800, fax: 023 - 5548801

Over Legato Systems
Legato Systems is toonaangevend op het gebied van enterprise storage management en applicatiebeschikbaarheid. Legato's producten en diensten maken 'Information Continuance' mogelijk; een naadloze aanpak voor het beheren, verplaatsen en beveiligen van alle bedrijfskritische gegevens in een onderneming. De organisatie is opgericht in 1988 en biedt ondersteuning aan Fortune 1000 ondernemingen. Legato is de industriestandaard voor storage management softwareproducten en levert aan dertig van de vijftig Fortune 'e-50' organisaties. Legato's producten zijn beschikbaar via een netwerk van resellers, integrators, OEM-partners en rechtstreeks via Legato Systems. Legato is oprichter van Storage Networking Industry Association. Nadere informatie over Legato is beschikbaar op het Web: www.legato.com.

Redactionele informatie: Pb1101 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661, e-mail: PRInflux@cs.com


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PRInflux@cs.com Http://www.Influx-pr.com