Politiebericht Brabant-Noord: Oss 7-03-2001
Persbericht district Maasland

AUTO TEGEN BOOM

Dinsdagmiddag is op de kruising van de Nistelrodesedijk en de Bosweg een 24-jarige man uit Veghel met zijn bedrijfsauto tegen een boom gebotst. De man remde voor een van rechts komende vrachtauto, maar verloor hierbij de macht over het stuur. De auto kwam tegen een boom tot stilstand, en werd geheel vernield. De bestuurder werd naar het ziekenhuis gebracht, maar hij hield geen letsel aan het ongeval over.

INBRAAK

In een tankstation aan de Bosschebaan te Heesch is vannacht ingebroken. Er was een ruit van de toegangsdeur vernield. Ook een ruit van de balieruimte was vernield. Vooralsnog zijn er geen goederen weggenomen. In een bedrijf aan de Dorpenweg in Deursen-Dennenburg is vannacht ook ingebroken. Het kantoorgedeelte bleek doorzocht te zijn. Uit het pand verdween een Toshiba lap-toppc met cruciale bedrijfsinformatie. In het pand van meerdere dienstverlenende organisaties aan de Grotestraat in Ravenstein is vannacht ingebroken. Diverse kantoren zijn doorzocht. Het is nog onbekend wat er is weggenomen.

INBRAAK

In de garage van een huis aan de Avensteinstraat in Heeswijk-Dinther zijn dinsdgavond een hogedrukreiniger, rugspuit, gereedschap en blikken verf gestolen.

VERKEERSCONTROLE

Op de Hertogin Johannasingel in Oss zijn dinsdagmiddag 44 automobilisten op kenteken bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Op de Kapelsingel in Oss zijn dinsdagmiddag 18 automobilisten op kenteken bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 88 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Op de Raadhuislaan in Oss zijn dinsdagmiddag 47 automobilisten op kenteken bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 km/u, terwijl ook hier 50 is toegestaan.Op de Cereslaan in Oss bekeurde de politie dinsdagmiddag 6 mensen omdat zij geen autogordel droegen.