Check Point benoemt Strategic Accountmanager Nederland en Channel Salesmanager Benelux

Amersfoort, 7 maart 2001 - Check Point Software Technologies (Nasdaq: CHKP), wereldwijd leider in de beveiliging van het Internet, heeft Spencer Hinzen en Raf Vervloessem in dienst genomen. Hinzen zal als Strategic Accountmanager de grote eindgebruikers in Nederland ondersteunen, terwijl Vervloessem als Channel Salesmanager verantwoordelijk zal zijn voor de partners in België en Luxemburg. Beiden houden zich hoofdzakelijk bezig met contacten met klanten en partners ter ondersteuning van Check Points indirecte Business Model.

Zowel Hinzen als Vervloessem hebben ruime ervaring in de ICT-markt. Spencer Hinzen was eerder werkzaam als Accountmanager bij ISL in Venlo, De Koning Kantoortechniek en Wiener International BV. Voor hij bij Check Point in dienst kwam, werkte hij twee jaar bij Getronics als Senior Large Account Manager. In deze functies was Hinzen verantwoordelijk voor directe verkoop.

Vervloessem is woonachtig in België en was eerder als Accountmanager werkzaam bij network integrator Telindus Belgium NV. Ook was hij Business Unit Manager en Product Manager bij Azlan Belgium BV. Zijn laatste werkgever voordat hij bij Check Point in dienst kwam, was Erudict NV, waar hij de functie van Business Development Manager vervulde.

Check Point Software Technologies
Check Point is wereldwijd leider in de beveiliging van het Internet. De Secure Virtual Network-architectuur (SVN) van Check Point biedt de infrastructuur waarmee organisaties veilig en betrouwbaar kunnen communiceren via het Internet. SVN beveiligt business-to-business communicatie (B2B) tussen netwerken, systemen, applicaties en gebruikers op het Internet, intranet en extranet. Check Points Open Platform for Security (OPSEC) vormt het kader voor integratie en uitwisselbaarheid met de beste oplossingen van meer dan 270 leidinggevende partners in de markt.

Meer informatie over Check Point Software Technologies is te vinden op de website: http://www.checkpoint.com of http://www.opsec.com

Illustratiemateriaal is verkrijgbaar bij Lammers van Toorenburg PR, Marenthe de Nijs.

Voor meer persinformatie:
Check Point Software Technologies
Joyce Voortman
Telefoon: 033 - 454 66 83
E-mail: jvoortman@checkpoint.com

Lammers van Toorenburg PR
Marenthe de Nijs
Telefoon: 030 - 656 50 70
E-mail: marenthe@lvtpr.nl