Gemeente Capelle a/d IJssel

Rotterdampas geldig tot maart 2001

Vanaf heden is de nieuwe Rotterdampas voor 2001 verkrijgbaar. Deze pas is geldig van

1 maart 2001 tot en met 28 februari 2002. Wanneer u een Rotterdampas aanschaft, kunt u voordelige uitstapjes maken in Rotterdam en omgeving. U krijgt aanzienlijke korting bij musea, bioscopen, zwembaden en diverse andere instellingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een abonnement op Diergaarde Blijdorp voor half geld aanschaffen. Ook de eenmalige korting op het openbaar vervoer is onderdeel van de Rotterdampas.

Wat betaalt u voor een Rotterdampas?
De tarieven voor een Rotterdampas zijn 10,-, 25,- en 120,-. De prijs is afhankelijk van inkomen, leeftijd en gezinssituatie. Als u de pas voor een gereduceerd tarief aanschaft, kunnen inwonende kinderen van 3 tot en met 17 jaar de pas gratis aanschaffen. U moet de passen dan wel gelijktijdig aanschaffen. Voor meer informatie over de tarieven verwijzen wij u naar de folder.

Waar kunt u de Rotterdampas kopen?
U kunt de Rotterdampas bij de deelsector burgerzaken kopen op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 14.00 uur. U moet een goed gelijkende recente pasfoto, in kleur of zwart-wit meebrengen. Als u de pas wilt aanschaffen voor een gereduceerd tarief moet u een bewijs van uw laatste (gezamenlijk) netto maandinkomen tonen.

Wat krijgt u bij aankoop van de Rotterdampas? U krijgt het boekje Kompas, waarin de aanbiedingen staan die het hele jaar gelden. Daarnaast krijgt u ieder kwartaal het Rotterdampasmagazine. Meer informatie over de Rotterdampas vindt u in de folder die verkrijgbaar is bij het Informatiecentrum van de gemeente, open op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.