Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 7-03-2001
Mediaberichten 7 maart (laatste berichten)

Roggel snelheidscontrole

ROGGEL Bij een snelheidscontrole op de Tramstaat heeft de politie dinsdagmorgen 150 automobilisten bekeurd. Zij reden harder dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 1172 voorbijgangers was 79 km/u.

Heythuysen snelheidscontrole

HEYTHUYSEN Bij een snelheidscontrole op de Oude Trambaan heeft de politie dinsdagmorgen 20 automobilisten bekeurd. Zij reden harder dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 135 voorbijgangers was 75 km/u.

Meijel - snelheidscontrole

MEIJEL Bij een snelheidscontrole op de Kanaaldijk heeft de politie dinsdagmorgen 65 automobilisten bekeurd. Zij reden harder dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 700 voorbijgangers was 132 km/u.

Meerlo gewond door handdoek

MEERLO Een 18-jarige automobiliste uit Horst is woensdagmorgen gewond geraakt toen haar het zicht werd ontnomen doordat er een handdoek op haar auto werd gegooid. De vrouw belandde met haar auto in de sloot en liep een pijnlijke nek op. Het ongeluk gebeurde toen zij s morgens rond halfacht op de Mgr. Jenneskensstraat een auto tegemoet kwam en op de smalle rijbaan moest afremmen en uitwijken. Op het moment dat de twee autos elkaar voorbijreden werd uit de tegemoetkomende auto een handdoek gegooid die op de voorruit van de auto van de vrouw terechtkwam. Dat benam haar alle zicht waarna het niet lukte de auto op de rijbaan te houden en zij in de sloot terechtkwam.

Swalmen - 785 pvs Samen minder

SWALMEN De in het kader van het project Samen minder geplaatste flitspaal heeft tussen 28 februari en 7 maart 96.000 automobilisten gecontroleerd waarvan er 785 te hard reden. Hoe snel er is gereden weet de politie pas als alle gemaakte fotos zijn ontwikkeld en bekeken.

Echt onder invloed

ECHT Bij een routinecontrole heeft de politie donderdagmorgen in alle vroegte een 34-jarige man uit Roermond aangehouden die veel te veel gedronken had. Na ademanalyse kreeg hij een rijverbod voor 5 uur en is er proces-verbaal opgemaakt. De man bleek verder een valse naam opgegeven te hebben; niet in het bezit te zijn van een nederlands rijbewijs en gezocht te worden omdat hij eerder al eens tankte zonder te betalen. Hij is ingesloten terwijl alle zaken verder worden onderzocht.