Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 8-03-2001 Persbericht district Aa & Dommel

AUTOINBRAKEN

Woensdagmiddag is in 4 auto`s op de parkeerplaats van kasteel Maurick in Vught ingebroken. Dezelfde middag of avond is op de parkeerplaats van conferentieoord Guldenberg in Helvoirt ook in 2 auto`s ingebroken. Uit een van de voertuigen verdwenen een aantal laptops.

INBRAAK

In het kantoor van een bedrijf aan de rijksweg in Haaren is woensdagavond ingebroken. Er zijn 4 computers gestolen. Er was een ruit van de deur ingegooid om binnen te komen. In een bedrijf aan de Dijk in Helvoirt is woensdagavond laat een laptop gestolen. Er was een raam geforceerd. In een kantoorpand aan de Europalaan in Schijndel is vannacht ook ingebroken. Het kantoor en de hieraan geschakelde woning werden doorzocht. Er werd een tas met administratieve bescheiden weggenomen. Er was een raam opengebroken. Een buurtonderzoek leverde niets op. In het clubgebouw van de kruisboogschietvereniging aan de Olmenlaan in Vught is vannacht ingebroken. Het glas van de deur was vernield. Het is nog onbekend wat er is weggenomen.

AUTO GESTOLEN

Vannacht is aan de Populierstraat in Sint Michielsgestel een witte Mercedes 412 (dubbele cabine en laadbak met grijze huif) met het kenteken BD-NX-78 gestolen. Vanaf een bedrijfsterrein aan de Achterstraat te Cromvoirt is vannacht een grijze Hapert aanhanger met het kenteken WT-66-GF gestolen.