Politiebericht Brabant-Noord: Uden 8-03-2001
Persbericht district De Leijgraaf

TELMACHINE WEG

Bij een inbraak afgelopen nacht in een bedrijf aan de Frontstraat in Uden werden een telmachine en een p.c.processor weggenomen. Men kwam binnen na het forceren van een deur. Ook werd een binnendeur vernield. De waarde van de gestolen goederen is nog niet bekend.

SCHEIDSRECHTER MISHANDELD

Een 41-jarige inwoner van Uden deed aangifte van mishandeling. Na een voetbalwedstrijd dinsdagavond in een zaal aan het Schakelplein in Volkel werd de man, die scheidsrechter was geweest, buiten door een van de spelers opgewacht. De verdachte schopte de man in de rug en bedreigde hem. Daarbij viel de bril van de man op de grond. De verdachte pleegde de mishandeling vermoedelijk omdat hij tijdens de wedstrijd door de scheidsrechter de zaal was uitgestuurd. De identiteit van de man is bij de politie bekend.

SLUIPVERKEER BEBOET

De politie heeft vanmorgen het snelverkeer op de Egelweg in Uden gecontroleerd. Ter plekke mogen alleen bestuurders rijden die behoren tot bestemmingsverkeer. Er werden achttien sluipbestuurders bekeurd. Zij kregen een boete van f.60,--. De politie heeft het voornemen om ter plaatse vaker te controleren