COSYCO PRESS RELEASE

WatchGuard ServerLock vergroot security achter firewall

EINDHOVEN, 8 maart 2001 ---- WatchGuard Technologies, een leider in Internet Security Oplossingen, heeft haar awardwinnende Firebox en VPN toepassingen uitgebreid met ServerLock. ServerLock is software die Microsoft NT, Windows 2000 en Solaris servers beschermt tegen interne en externe aanvallen.

ServerLock beschermt de integriteit van bedrijfskritische websites, scripts en databestanden die opgeslagen staan op de bedrijfsservers. Daarbij voorkomt het dat niet-geautoriseerde medewerkers wijzigingen aanbrengen op de serverbestanden. Kortom met ServerLock worden de operationele kwetsbaarheden gedicht die ontstaan door het toelaten van legitiem verkeer door de firewall.

WatchGuard ServerLock integreert met de operating systems en kent een Operational mode en een Administrative mode. In de Operational mode zijn de gehele server configuratie, registry, files, websites en codes en andere customer-defined bestanden afgeschermd. Dit beschermt servers tegen foutieve aanpassingen in de configuratie en aanvallen van zowel binnen als buiten de organisatie. Websites en servers worden beschermt en kennen minder 'downtime'. In de Administrative mode maakt ServerLock gebruik van een ingenieuze encryption suite die het voor een organisatie mogelijk maakt om de ServerLock-instellingen centraal voor een compleet netwerk te beheren.

Over Cosyco Software
Cosyco Software is leverancier van hoogwaardige software-producten en de daarbij behorende diensten en consultancy voor partners in de zakelijke markt. In ons assortiment treft u uitsluitend software-producten van gerenommeerde merken op het gebied van: Connectivity (WRQ Reflection), Security (WatchGuard en Panda Antivirus Software), PC/Web Management (Holistix Web Manager, NetSupport Manager en Express Software Manager) en Enterprise Applications Integration (VeraStream Host Integrator en VeraStream Suite).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Cosyco Software B.V.
Fellenoord 19
Postbus 836
5600 AV Eindhoven

Tel. +31 (40) 233 35 55
Fax. +31 (40) 233 35 00

E-mail info@cosyco.com
http://www.cosyco.com



Hoogachtend,

Martijn Verhagen
Marketing Communicatie
Cosyco Software B.V.
Postbus 836
5600 AV Eindhoven
The Netherlands

Tel: +31-40-2333555
Fax: +31-40-2333500
E-mail: m.verhagen@cosyco.com
http://www.cosyco.com

Cosyco Software is leverancier van hoogwaardige software-producten en de daarbij behorende diensten en consultancy voor partners in de zakelijke markt. In ons assortiment treft u uitsluitend software-producten van gerenommeerde merken op het gebied van: Connectivity (WRQ Reflection), Security (WatchGuard en Panda Antivirus Software), PC/Web Management (Holistix Web Manager, NetSupport Manager en Express Software Manager) en Enterprise Application Integration (WRQ VeraStream en WRQ VeraStream Host Integrator).