OPTA

Nieuwe perswoordvoerder & hoofd communicatie opta

Nieuwe woordvoerder OPTA

Walter Sans is op 1 maart begonnen als perswoordvoerder van OPTA, de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit.

Walter Sans was voorheen werkzaam als perswoordvoerder bij de provincie Utrecht en als hoofd communicatie van de gemeente Soest. Bij OPTA is hij telefonisch bereikbaar via (070) 315 35 59 of per e-mail: w.sans@opta.nl. In bijzondere gevallen is OPTA ook .s avonds of in het weekend voor de pers bereikbaar: 06 . 55 130 230.

Nieuw hoofd communicatie OPTA

Jeroen Nugteren is op 1 januari 2001 begonnen als hoofd communicatie van OPTA, de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit.

Jeroen Nugteren was voorheen werkzaam als perswoordvoerder bij onder meer D66 en de ministeries van SZW en LNV. Bij OPTA is hij telefonisch bereikbaar via (070) 315 35 32 of per e-mail: j.nugteren@opta.nl.

De afdeling Communicatie van OPTA bestaat uit:
Jeroen Nugteren (hoofd), Walter Sans , Alex van Kalken, Monique Schoelitsz, Annemiek van Duin,
Tineke Ouwehand en Tamara Andriessen. OPTA is gevestigd in het Babylon-complex, toren B, derde 3 etage in Den Haag.

OPTA stimuleert bestendige concurrentie in de telecommunicatie- en postmarkten. Dat wil zeggen: een duurzame situatie waarin particuliere en zakelijke eindgebruikers een keuze kunnen maken tussen aanbieders en tussen diensten, zodanig dat het prijs- en kwaliteitsaanbod op de diverse deelmarkten totstandkomt door effectieve marktprikkels. Bij onvoldoende keuze beschermt OPTA eindgebruikers.


08 mrt 01 15:09