Gemeente Soest

B&W besluiten week 10

Principeverzoek voor vier half vrijstaande woningen

Het college van B&W verleent geen medewerking aan het principeverzoek om vier half vrijstaande woningen te realiseren op het perceel Insingerstraat 58d. Op het perceel is op dit moment een vrijstaande woning met bijbehorende bijgebouwen gesitueerd.

Het perceel ligt in het gebied Soesterveen. Het Soesterveen is een overgangsgebied van de bouwde kom van Soest naar het landelijk gebied. Het gebied wordt gekenmerkt door

verspreide bebouwing in een open gebied. Door meer woningen mogelijk te maken zal het karakter ( met name van de Insingerstraat ) veranderen.

Paardenbak, Pijnenburgerlaan 1-3

De eigenaar van de paardenbak aan de Pijnenburgerlaan 1-3 is door B&W aangeschreven deze paardenbak binnen twee maanden weg te halen en een en ander te herstellen in de oude situatie.

Subsidie voor volleybalvereniging Stam /Sovoco

Aan volleybalvereniging Stam/Sovoco is een subsidiebedrag van 2.000,
-- toegekend t.b.v. het houden van een sportdag voor de Soester jeugd. Tevens ontvangt de volleybalvereniging een subsidiebedrag van
1.898,-- voor de aanschaf van sportmaterialen. De bedragen komen ten laste van het budget sportstimulering en het fonds kleine sportvoorzieningen.

Laatst bijgewerkt: 08.03.01 08:59