PERSINFORMATIE

Eric Davidse directeur HRM bij Syntegra

ZOETERMEER, 9 maart 2001 - De directie van Syntegra heeft Eric Davidse benoemd tot directeur Human Resources Management. Davidse (43) was hiervoor directeur Personeel & Organisatie bij HCG Industrial Contracting. Hij neemt de plaats in van Marcel van Tetering die in oktober vorig jaar binnen Syntegra werd benoemd tot directeur van de nieuwe divisie Enterprise Services.

Eric Davidse (43) bekleedde eerder diverse (HR-)managementfuncties, onder meer bij
WE Services, Verenigde Bedrijven Janssen & De Jong, en Melkunie.

Davidse: "Syntegra heeft een innovatief en uitermate professioneel personeelsbeleid, waarbij veel ruimte wordt gecreëerd voor ontplooiing en persoonlijke keuzes. Maar de ICT wordt gekenmerkt door een hoge mate van jobhopping en het HRM-beleid zal er dus sterk op gericht moeten blijven mensen aan het bedrijf te binden met goede voorwaarden en carrièrekansen. Daar zie ik voor de komende jaren een belangrijke opdracht. Ik wil Syntegra helpen ontwikkelen tot 'preferred employer' in de branche."

Syntegra
Syntegra is een specialist op het gebied van consultancy en system integration. Syntegra is onderdeel van BT, een van de grootste en meest succesvolle telecommunicatiebedrijven ter wereld. Syntegra kent een jaaromzet van ca. 1 miljard euro en heeft meer dan 5.000 medewerkers in Europa, de VS en Azië.

Syntegra ontwikkelt innovatieve ideeën waarbij de nieuwste technologieën worden toegepast. Hierbij kan worden geput uit een wereldwijde ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen. Syntegra adviseert niet alleen, ook ontwerp en levering van ICT- systemen behoren tot het dienstenpakket. Daarnaast biedt Syntegra totaaloplossingen.

Voor de redactie

Een digitale foto van Eric Davidse is op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Syntegra GCI Holland Public Relations
Marlies Pulsford-Hoekx Judith Krukkert
Tel : 079 368 23 45 Tel : 020 676 86 66
E-mail: m.pulsford@syntegra.nl E-mail : jkrukkert@gci.nl