KNWV

DATUM: 8-3-2001

ALGEMEEN - KNWV op de HISWA



KNWV

BEZOEK HET KNWV OP DE HISWA-TENTOONSTELLING, 10 - 18 maart
(standnummer H1148)

In de Hollandhal van de RAI is het KNWV aanwezig met een stand (H1148) tijdens de HISWA-tentoonstelling van 10 - 18 maart. Zowel windsurfers, zeilers als motorbootvaarders kunnen met al hun vragen terecht bij de medewerkers van het KNWV. Ook de Waterwinkel is aanwezig met leuke en handige producten voor boot of windsurfplank.
Natuurlijk kunnen KNWV-leden hun douane-papieren en
meetbriefverlengingen in orde laten maken tijdens de beurs en kunnen leden in de Waterwinkel artikelen kopen tegen leden-korting. Extra activiteiten dit jaar zijn:

VEILIGHEID OP HET WATER
Weerbureau HWS en het KNWV hechten veel belang aan het informeren van de watersporter over hoe men zich kan voorbereiden op het weer.

Een ervaren meteoroloog van Weerbureau HWS zal daarom tijdens de Hiswa de presentatie "Veilig het Water op" geven. In deze presentatie zal onder andere aan de hand van luchtfoto's uitleg worden gegeven hoe men op eenvoudige wijze kan inschatten wat het weer "gaat doen". Daarnaast zal de meteoroloog verder ingaan op het belang en de totstandkoming van de weerberichten voor de watersport.

Zaterdag 10 en 17 maart en zondag 11 en 18 maart, tijdstip: 12.00 uur

ZEILEN
Alle open klassenorganisaties zijn uitgenodigd om zichzelf te promoten op de beurs. Ruim dertig klassen doen hier aan mee. Zij staan zowel bij de KNWV-stand als bij de 'Funzone' (waar voorheen het waterbasin was).

WINDSURFEN
Joeri van Dijk en Roy van Koolwijk zijn zaterdag 10 maart op de stand aanwezig om de bezoekers van alles te vertellen over het windsurfen. Handtekeningen uitdelen op mooie actiefoto's doen deze Europese- en wereldkampioenen graag.

MOTORBOOTVAREN
Demonstraties en voorlichting over 'gas veilig' en dieseltechniek door de gasdeskundigen Bert in 't holt en Frank Nieuwenburg en
dieseltechniekdeskundige Henk Bos

JEUGD
Prijsvraag voor de jeugd : Win een SPLASH, georganiseerd door RAI, KNWV en Roel Wester. Uitreiking op de KNWV stand, hoofdprijs een Splash. Uitreiking op zondagmiddag 18 maart om 16.00 uur

Laat meer artikelen zien over: KNWV Algemeen



Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner (yvonne.graffner@knwv.nl). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - info@knwv.nl